Nynes (Sandøldalen, Grong)
Written by Ulvig Kiær AS   

Nynes, Grong - 260 m2

14 Rom
2 Etasje
10 Sengeplasser
   
Har innlagt vann.
Har innlagt strøm.

 

 

 

 

 

 

Kort om Nynes

Nynes ligger sentralt plassert på vår eiendom i Sandøldalen (Grong), langs fv. 74 mellom E6 og Lierne. Fra Nynes har man et ypperlig utgangspunkt for rype-, skogsfugl-, hare- og elgjakt, samt laks- og innlandsfiske i et av Trøndelags fineste områder.

Fasiliteter

Innendørs
Nynes har et fullt utstyrt kjøkken med komfyr, kjøleskap m/fryser, oppvaskmaskin og alt man trenger av kjøkkenredskaper. Nynes har forøvrig delvis to enheter, da den vestre delen består av kombinert kjøkken/stue. Utover dette er det en romslig stue, spisestue, 7 soverom (4 enkeltrom og 3 dobbeltrom), ett bad m/toalett pluss ett mindre toalett og tørkerom.

 

 


Utendørs
På Nynes er det en låve med stor lagringsplass og slakterom. Utover dette er det grøntarealer som disponeres av leietager, samt stor elementhundegård (6 binger) med støpt dekke.

Utleiepriser

Ukesprisen for leie av Nynes er kr 16.975,-. For leie utover 7 døgn, kommer en døgnpris på kr 2.425,-/døgn. Prisene er inkl. mva.

Vegbeskrivelse og avstander

Nynes ligger sentralt plassert på vår eiendom i Sandøldalen (Grong), langs fv. 74 mellom E6 og Lierne. Med bil kjører tar du av E6 ved Bjørgan (avkjøringen mot Lierne og Gäddede). Du fortsetter deretter fylkesveien i ca. 19 km mot Lierne. Etter 19 km får du Nynes på venstre hånd.

Nærmeste togstasjon er Grong stasjon. Nordlandsbanen har tre avganger i døgnet fra Trondheim og fra Trondheim Lufthavn Værnes.

Ta kontakt for booking her.

 

Last Updated on Friday, 11 March 2022 13:41