Bæssfarstu
Written by Ulvig Kiær AS   

 

Bæssfarstu (Elstadnes) - 200 m2

12 Rom
2 Etasje
10 Sengeplasser
   
Har innlagt vann.
Har innlagt strøm.

 

 

 

 

 

 

 

Kort om Bæssfarstu

Bæssfarstu ligger idyllisk plassert på gårdstunet til Elstadnes gård – som er en økologisk melkegård i Grong kommune. Fra Bæssfarstu har man utsikt til Namsen. Fra utgangsdøra er det ca. 200 meter ned til elva, hvor vi i samarbeid med flere grunneiere tilbyr eksklusivt laksefiske i Fiskumfoss, Tørrisdalen (båtvald), Quilten og Urstadmælen! Informasjon om våre fisketilbud finnes her.


Ulvig Kiær AS har også tilgjengelige elg- og småviltterreng, samt innlandsfiske i rimelig avstand fra Bæssfarstu! Informasjon om våre jakttilbud finnes her.

Fasiliteter

Innendørs
Bæssfarstu består av et fullt utstyrt kjøkken, toalett, bad, tørkerom, stor stue, kjeller og 4 soverom (doble). På et av soverommene er det god plass til 1-2 ekstrasenger. Totalt er det plass til 10 personer.

Utendørs
Det er en stor hage og et friareal tilhørende Bæssfarstu. Her finnes det en «Åttekant»-sittegruppe, to benker og en liten grillhytte. Dette disponeres av leieren under oppholdet!

Utleiepriser

Minstepris for leie av Bæssfarstu er kr 1.940,-/døgn for inntil 5 personer. For seks personer eller flere, regnes et tillegg på kr 380,- pr. pers/døgn.
Minste antall leiedøgn er tre døgn. Prisene inkluderer sengetøy, håndklær og vask av leiligheten etter bruk.

Vegbeskrivelse og avstander

Bæssfarstu ligger mellom Gartland og Harran. Med bil kjører du E6 10 kilometer nordover fra Grong sentrum. Avkjøringen er skiltet ”Rossetnes”. Deretter kjører man over Namsen og holder veien til venstre. Bæssfarstu ligger da på den andre gården på venstre hånd.  Se forøvrig kartvedlegg.

Nærmeste togstasjon er Grong stasjon. Nordlandsbanen har tre avganger i døgnet fra Trondheim og fra Trondheim Lufthavn Værnes.

I tillegg til å reise med fly til Trondheim Lufthavn Værnes (180 km fra Bæssfarstu), er det også mulig å reise med fly til Namsos Lufthavn (60 km fra Bæssfarstu).

 

Ta kontakt for booking av "Bæssfarstu" her.

 

Last Updated on Friday, 11 March 2022 13:35